Korona-informasjon

Slik sørger vi for godt smittevern på Parken kulturhuset i forbindelse med korona-situasjonen.

Fra 15. juni ble det igjen tillatt med 200 mennesker sammen. I foajeen tar vi nå inn 75 publikummere og i hovedsalen i underkant av 200.

Gjenåpningen skjer i trygge rammer. Parken kulturhus tar smittevern på største alvor og har laget gode rutiner for å ivareta publikum, artister og ansatte. Alle besøkende skal oppleve at det er trygt å komme til oss!

Når du skal på forestilling:

  • Hold avstand til andre, minimum én meter fra skulder til skulder. Personer som bor sammen og andre nærkontakter kan omgås normalt.
  • Vær nøye med håndhygiene. Hånddesinfeksjon er tilgjengelig.
  • Om du ikke føler deg frisk, skal du ikke gå på forestilling.

Før ditt besøk i kulturhuset

Vi anbefaler alle å kjøpe billettene digitalt på www.parkenkulturhus.no. For å kunne etterkomme myndighetenes krav til smittesporing, vil du bli spurt om å oppgi kontaktinformasjon på de du kjøper billetter til. 

Ved billettkjøp vil du motta informasjonen du trenger om smittevernsrutiner og regler på e-post, slik at du er godt forberedt før ditt besøk i kulturhuset. 

Foreløpig har vi bare anledning til å ha maksimalt 200 publikummere samtidig. Fordi vi har svært begrenset med billetter er det dessverre ikke mulig å reservere billetter. 

På grunn av gjeldende avstandsregler, må vi plassere alle i hovedsal manuelt. Selv om du har billett med setereservasjon, kjøpt før korona, vil du få tildelt nye plasser. Informasjon om dette kommer i god tid før forestilling.

Hvor møter jeg opp før forestilling i hovedsalen?

Oppmøte skjer ved hovedinngangen på kulturhuset hvor våre erfarne publikumsverter vil anvise publikum til både hovedtrappen og baktrappen og slippe publikum inn i grupper slik at alle smittevernhensyn ivaretas.

På grunn av den ekstra tiden dette tar, ber vi publikum møte opp senest ca. 30 minutter for forestillingsstart.

Der er det rikelig med plass slik at alle kan holde minst én meters avstand til alle man ikke kommer i følge med.

Hvor møter jeg opp før forestilling i foajeen?

Oppmøte skjer ved hovedinngangen på kulturhuset og man trekker oppover i trappene til foajeen. Der er det rikelig med plass slik at alle kan holde minst én meters avstand til alle man ikke kommer i følge med. Våre erfarne publikumsverter viser publikum inn i grupper og sikrer at alle smittevernhensyn ivaretas.

På grunn av den ekstra tiden dette tar, ber vi publikum møte opp ca. 30 minutter før forestillingsstart. 

Håndvask og hygiene

Husk å vaske eller desinfisere hendene dine før forestilling. Håndsprit er tilgjengelig i fellesområdene.  

Både salen, toaletter og publikumsområder blir grundig og jevnlig vasket.

Vil det være servering av mat og drikke?

Vi har ikke matservering i kulturhuset. Ved foajekonserter vil det være servering av drikke ved bordene. Ved forestillinger i hovedsalen er baren åpen en time før forestilling. For bordbestilling ber vi deg sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Hvordan slippes jeg inn i salen?

Fordi vi må beregne god plass – minimum en meter – mellom den enkelte publikummer, vil publikumsvertskapet henvise deg til din plass. Av smittevernshensyn kan det være aktuelt for publikumsvertskapet å gjøre endringer på publikums seteplassering. Vi ber om forståelse for dette, og at anvisninger fra publikumsvert blir fulgt. Du bør beregne noe mer tid ved innslipp i hovedsalen enn vanlig og møte opp ca. 30 minutter før forestillingsstart.

Kan jeg sitte sammen med følget mitt?

Kommer du sammen med familie eller andre du pleier å ha nærkontakt med, vil dere naturligvis få sitte ved siden av hverandre under forestillingen. 

Alle bord og stoler i foajeen er satt opp for å hensyn ta dagens smittevernsregler. Henvend deg til våre publikumsverter om stoler eller bord må flyttes på. 

Er det mulig å benytte seg av toalettene underveis i forestillingen?

Du har naturligvis anledning til å benytte toalettene våre både før, underveis og etter forestillingen, men forsøk å holde god nok avstand til andre publikummere. Toalettene blir grundig og jevnlig vasket, i henhold til alle smittevernregler.

Hva skjer når forestillingen er ferdig?

Etter endt forestilling ber vi deg rolig forlate salen og holde god avstand. Vis hensyn og benytt nærmeste utgang. 

Dersom du har flere spørsmål, kontakt oss her: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Treff: 8577

Gavekort

Gi bort kulturopplevelser! Kjøp et eGavekort - det kan brukes til alle våre forestillinger.

Gavekortet skrives ut med en strekkode som scannes når kortet benyttes, og har en pinkode til bruk ved kjøp av ebillett.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og vær først til å få med deg nyheter og kommende arrangementer.
Ålesund kommune

Billettkjøp